Thursday, April 21, 2011

Befday mama adinda.. ^^,

Salam..

hari ni adinda nak stori mori pasal befday mama.. befday mama da lepas sbnrnya.. tp sblm ni mama sbk je, so x sempat nak taipkan cite ni untuk adinda.. 25MAC1985 tarikh lahir MAMA.. happy befday mama... adinda ucapkan semoga mama panjang umur, murah rezeki, diberi kesihatan yang baik dan berbahagia dunia akhirat.. amin.. taun ni befday mama sambut kat kampung.. mama happy sgt.. bla mama happy adinda pun turut la happy.. mama happy sbb dpt jumpa tuk n nenek.. ye la sbb dpt lik kmpg sebulan sekali jerk.. walaupun balik tdo satu mlm je, tp mama puas hati dpt lepaskn rindu kt atok nenek n celebrate befday mama.. so skung adinda nk tunjuk satu gambar potong kek adinda dgn mama.. gambar ada bnyk la jugak papa snap.. tp mama kata satu je yg ok sikit.. hehe.. x lupa gak kat papa adinda yang sanggup drive blk kmpng untuk celebrate untuk mama.. nnt bla adinda da leh bwk keta, adinda gilir2 drive ngan papa eh.. ;)

ahh tidak mama!!! jgn rosakkan kek, adinda nak nkn sedap ni.. hehe



 tQsm ; )
-peluk cium dari adinda nur'amany-

Friday, April 15, 2011

Adinda wif her new pink car aka walker.. ^^,

Salam..

Hai sume..kali ni adinda nak cite & tunjuk gambar adinda dengan kereta pink adinda.. sebenarnye x de la baru sgt.. tp baru dapat nk msukkan dalam blog ni.. mama papa blikan walker ni untuk adinda.. warna pink lg.. adinda suka sgt sbb adinda yang pilih kat kedai. (dengan bantuan mamapapa.. hehe).. mama kata nak belikan adinda walker sbb adinda suka sgt nak berdiri.. x mo duduk.. ape lg baring.. so bla da dpt keta ni punya la adinda suka.. so harap sume enjoy tgk pic adinda dengan keta pink adinda.. ;)


eh senget lak..



alamak ikan ni terbang la..




nak cuba tekan yang ni lah.. haa ada lagu la..
nak makan ketam ni.. aummm..





sukanye adinda dpt keta ni..




Mama best la keta ni.. ada mainan.. ada lagu.. adinda sukeee..



Tq papa & mama..


Tq sgt2 kat papamama.. adinda akan jaga sebaiknye keta pink ni.. muahkss kat  mamapapa!!!
 tQsm
-peluk cium dari adinda nur'amany ^^,-

Friday, April 8, 2011

Adinda dengan serkup mama.. hehe ^^,

salam..

Adinda nak share gambar adinda bersama serkup mama.. hehe.. mama la yang suh adinda pakai.. nak jaga hati mama.. adinda pun pakaila.. papa pun menjalankan tugas amik gambar adinda.. x tau la nak kata comel ke idak.. hihi..


wee.. wee..

mama ke depan sgt nih..tarik blakang skt..

jgn salah paham mama bkn nk cekik adinda.. tp mama takut serkup tu terlepas.. hehe






so.. comel x adinda pakai serkup mama.. klu comel lepas ni leh pakai lg.. hehe


tQsm
-peluk cium dari adinda nur amany-

Adinda dah boleh meniarap.. yeahaaa.. ^^,

salam..

hai sume.. arini adinda nak cite, semalam adinda da leh meniarap sepenuhnye.. yea!! yea!! pastu semalam bila mamapapa balik je terus tunjuk kat mama n papa.. mama ngan papa punya la seronok.. hehe...
adinda pun happy la.. tp gambar adinda meniarap lom ada lg.. papa x sempat amik lagi.. x pe next time minx papa amik gambar adinda meniarap.. then nnt adinda masukkan kat cni.. ;)

gambar meniarap x de lg so bubuh gambar ni je.. jadi model untuk mama!!


tQsm
-peluk cium dari adinda nur'amany-

Thursday, April 7, 2011

balik kampung.. oooo balik kampung!!!

salam... ^^,

adinda nk share skt gambar2 semasa perjalanan balik kampung... sgt seronok esp. mama.. hehe..








video


And at last dapat gak upload vedeo ni.. selamat menonton.. hehe

tQsm ;)
-peluk cium dari adinda nur'amany-

Baju overall merah feveret mama.. ^^,

Salam sume.. ;)

Hari ni adinda nak cite pasal baju overall kaler merah feveret mama.. suka la sgt mama kat baju ni sampai suruh papa snap gambar adinda pakai baju ni bnyk2.. mama kata adinda cntik sgt bla pakai bj ni.. nak2 dikenakan dengan headband yang mama buat.. sampaikan da balik umah dr jalan2, mama macam syg nak bukakkan baju ni.. hehe.. mama..mama..

so adinda x nak ckp bnyk, adinda nak tunjuk gambar2 yg papa amik masa adinda pakai baju overall merah feveret mama ni...







-peluk cium dari adinda nur'amany-

Tuesday, April 5, 2011

Adinda bantu mama layan customer aka suka main laptop papa.. ^^,

 Salam..

Kali ni adinda nak buktikan kat sume org yang adinda rajin sgt bantu mama layan customer..^^, tp bla ada masa adinda curi2 dengar alphabet song ngan alif baa taa song.. hehe.. 





penat layan customer, jadi model papa pulak...


tgk la ape yang papa da buat.. da mcm pendekar adinda dibuatnye.. mama ckp x leh lawan ckp mama papa.. so adinda ikut aje lahhh...

best jugak pakai headband mcm ni.. stylo..


papa da nak tertutup mata adinda!!
hurmmm...    

 -peluk cium dari adinda nur'amany-